o ruku
je milovati hřích?
hoří jeden plamínek pouhý
a já prstýnek v dlani svírám
už nechci jen dny touhy
já tě miluji nepředstírám
já vím že prsten nic neříká
že i slova jsou jen písmena
má duše již dlouho naříká
víš co tvá láska pro mě znamená
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)