malá fascinace
Anotace: láska umí hezky zacloumat :)
krásné to nebe,
až krásou mě zebe,
hvězdička s měsícem tam svítí,
jako nikdy nepovadající kvítí,
věčně s úsměvem,
takový já jsem,
takového si mě vem,
teď nechme si zdát společný sen
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)