Nebeský čas
Noční nebe nade mnou
čas se prochází svým vlastním tempem
nespěchá tak jako já za tvýma očima
které bych chtěl získat
jak tajuplný poklad
cítím se jak v pohádce
měsíc svítí na ulici osvícenou svíčkami
hledám andělské znamení
co mi napoví
kam se vydat
kde rozluštit tajemství
pro lásku…
o které jenom sním
nikdy jsem jí nepoznal…
Přečteno 350x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Laivindia, Princezna.Smutněnka, lennerka, jedam, Kubino 2, E.deN, Snící čarodějka, Jiparo, dream in emptiness, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)