Oči jako dva trezory
Anotace: Tajné vyznání určené konkrétnímu jedinci...
Sbírka:
Zevnitř...
Tvé oči jsou studené,
skrývají něco v tobě,
jak k tomu mám proniknout,
zvlášť v týhle krutý době?
Jako dva silné trezory
je sklíčka tvých brýlí chrání,
tak pusť mě k sobě trochu blíž,
já nejsem jen na líbání...
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, slnečnica, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (0)