Jak jen to říct
Anotace: další z pokusných pokusů
No tak, neboj se, pojd blíž,
obejmi mě...tím spíš!
Stiskni mě a nepouštěj!
jen mě prosím nekousej!
Nemám žádný plán,
jen v srdci prázdný lán,
/...čekajíc.../
Tiskni své rty k mým,
já chci se smířit s tím.
Věřit svým snům a neporoučet citům...
Vidím Tě i přes oči zavřené,
cítím Tě v srdci zmoudřeném.
Drž se pevně, cesta bude dlouhá,
průvdocem je naše touha....
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, elfik0024
Komentáře (0)