Zemřela bych!
Anotace: Nemám ráda sentimentální básničky o lásce a neumím rýmovat. Tak tady je jedna přesně taková:-)
Sbírka:
Láska x-krát jinak
Být na chvíli mouchou,
po ránu ti lézt po těle.
Být jednu noc polštářem,
tvou tvář hladit nesměle.
Být s tebou!
Být pouhou myšlenkou,
dobrým nápadem, co září.
Být slanou slzou,
sklouznout po tvé tváři.
Být s tebou!
Být kapkou vody,
na horkém jazyku se rozpustit.
Být těsným tričkem,
obejmout tě a nepustit.
Být s tebou!
Být přítelem!
Být rádcem!
Být slunečním paprskem!
Být ti nablízku!
Být s tebou...
Zemřela bych!
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: borůfkovej shit., jedam, Niky88, labuť, carodejka, Zayo, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (5)
Komentujících (5)