zvedáme kotvy
v pravý poledne se ještě nic nedělo
jako 1. sme dorazili my,
houmlesáci a nadržený socky
v půl 2. se dostavili buzíci a kolem 3.
lesbičky
trošku jsme jim tu spárovanost záviděli
jenže pak, ve 4.35, přikvasily Ženský!
pozdě, jako vždycky
(ale my jim to odpustili)
mohlo bejt kolem 6.,
když strejda Noe vytáh kotvy
a my konečně vyrazili
hm no, a zbytek už znáte
Komentáře (0)