První
Anotace: ................
Když pomalu usínám
slyším ve svém srdci jeden hlas
je tak starý jak já
v ozvěně slyším
jedno jméno dívky
co ve svitu svíčku
odráží se v temnotě noci
doufám, že to není sen
co skončí s prvními podzimními paprsky
které dopadají na mou tvář
je, jak kočka která se toulá
po nočních zahradách
vlčice osamělá v temných lesích
je tajemnou láhví
která zraje v dáli
co se v ní skrývá
to sám nevím
chtěl bych během jediné chvíle
strhnout oponu
ochutnat neznámý nápoj v láhvi
být na okamžik Adamem a Evou v ráji
než bychom ochutnali první hřích
který nám dá….
Přečteno 431x
Tipy 16
Poslední tipující: ni.va, Bíša, Laivindia, labuť, E.deN, Snící čarodějka, CULIKATÁ, Dota Slunská, s.e.n, lennerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)