Láska nebeská
Anotace: Co člověka napadne, když čte dítěti kapitolu z knihy o vesmíru.
LÁSKA NEBESKÁ
velký třesk
pak vesmírné síly
ty co nás spojují
i ty co by nás rozdělily
kroužíme
kolem sebe
já jsem tvůj proton
ty celé moje nebe
záříme
v noční hlubině
jak kometa střapatá
s rukama na klíně
padáme
blízko i daleko
přes okraj černé díry
kam světlo uteklo
jsme
zítra co byli jsme včera
nastala proměna
v čase za letního večera
Přečteno 416x
Tipy 12
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, Špáďa, Zasr. romantik, Strixa, Noc17, Pevya, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)