Bez ohledu
Vypros mi do klína oltář
nenech lenost pracovat věčně
podrž mé okamžení
do výše vlčích máků
a zmužile postůj
dokud nevykvetu
všemu vábení tvého slunce
zachovej mé tajemství čisté
abych do pokojných hájů
nezanesla krev
---------------------------------------------------
vrhnu se mezi mocné
a zničím tmu před tvýma očima
Přečteno 403x
Tipy 13
Poslední tipující: WhiteSkull, enigman, G.P., Levandule, Bíša, JardaCH, NikitaNikaT.
Komentáře (8)
Komentujících (8)