Kdyby
Anotace: Text k písničce, kterou jsem (na jaře) složila krátce po tom, co jsem se s "ním" rozešla kvůli rodičům.
Někdo říká, že rány přebolí
já si tím však nejsem zcela jistá
čekám až se srdce mé zahojí
zatím v něm není pro jiného místa
Doufat, že se něco změní, je zbytečné
všichni mi říkají "zabývej se jen tím, co je skutečné"
Vím, že dávno patříš jiné...
Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufala jsem, že se nikdy nerozejdem
Vzpomínám na Tebe, chci Tě mít u sebe
vzpomínám na Tebe, chci vrátit čas...
období štěstí, lásky a radosti,
kdy jsem si s budoucností nedělala starosti
Doufat, že se něco změní, je zbytečné
všichni mi říkají "zabývej se jen tím, co je skutečné"
Vím, že dávno patříš jiné...
Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufala jsem, že se nikdy nerozejdem
Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufám, že se ještě někdy sejdem
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Matty09, Giginka, Iv, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (5)
Komentujících (5)