Pastelka
Anotace: Básnička o lásce a životě s přízračným názvem pastelka.
Někdy mi připadají dny tak dlouhé,
tak smutné a věčné v tomhle světě.
Skoro žádný význam život nemá,
láska pomalu vymírá a lidská srdce,
tak chladná a prázdná..
Cítím se osamělý když vidím to nasilí,
tolik lží a slovo miluji tě zní tak lacině.
Vrátit čas do dětských let a bez starostí si žít
a zas ve školce být a přemýšlet kterou pastelku si vzít..
Nevěřím v lepší zítřky už ne..
Mám jen své sny a svou fantazii že svět se možná změní?
Že láska v plném slova smyslu se vrátí..
zatím ale..
Je to celkem směšné,
A je to celkem smutné.
že sny ve kterých umírám
jsou ty nejlepší co jsem kdy měl.
Každým dnem,
Každým okamžikem doufám
že mě třeba něco srazí..
Pořád padat a stále se zvedat,
chce to jen sílu..
Ale kde ji stále brát..
V tomhle světě beze smyslu
plném hněvu a nesnází..
Co je to za svět kde polovina hladoví,
a druzí za automaty na zlato utrácí?
Proč si lidé lásku vyznají a za rohem,
s jiným si užívají?
Čas už nic nespraví dnes jen vše zhorší,
za co bojovat? Proč vlastně žít?
Je těžké to říct..Je těžké to přijmout...
Přečteno 535x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, WhiteSkull, Žqáry, labuť, Jiná, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)