Znám ten pocit, když tě spaluje cit tak dlouho, že máš pocit, že už se musíš bláznit, protože si tolikrát řekneš: je konec už ho nechci a pak ho najednou chceš stále víc a víc..protože přijde a jen tak tě třeba obejme..ST je skvělá!!
07.09.2010 14:43:00 | Anye
Smutné a bolavé. ST! je za vyjádření, za lad slov, ač smutkem protkaných... zdali osůbka pochopí, či ne... jenom těžko řéct. Nesmutni, prosím.
02.09.2010 07:37:00 | NikitaNikaT.