ABYS VĚDĚLA
***
Zapaluji další cigaretu
nic zvláštního
vím
jen obláček stáhnu ze rtů svých
k tvým
vypouštím slova bezehlesá
volá se do lesa
o ozvěně sním
v krabičkách od sirek slza je zakletá
žena
v hlavičkách dřívek plamenem nabitá
přestávám kouřit
neškrtám
(anebožeby)
***
Přečteno 427x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Mario de Janiero, Kars, Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, hašlerka, Mbonita, isisleo, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)