Hříčka slov
Anotace: jen se nebát... milovat...
Jsem hříčka slov, ztrácející se v hříčce vět a nehledíce zpět se snažím popsat svět...
Jsem hříčka mezer, bez kterých nebyla by slova, nepopsaný list, šance začít zase znova...
Jsem tvá konečná, bez určitého konce, rozcestí bez směru, život bez kotrmelce...
Jsem důvod pro slzy i důvod pro tvůj smích, důvod pro život, sen za nocí bezesných...
Jsem první ranní polibek i polibek než jdeš spát, tvá naděje na lásku, jen se nebát... milovat...
Přečteno 544x
Tipy 38
Poslední tipující: Denael, mida, hypertenze, el viento, Verena, přema, strašidýlko-střapatý, carodejka, Chechtalka, A. V. Nýmand, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)