rakovina
napsala mi,
že je nešťastně zamilovaná
napsal jsem jí,
že láska není rakovina
že se z toho určitě
dostane
od tý doby
se neozvala
přemejšlím,
jestli jsem se tentokrát
kurevsky nesplet
odepiš mi
prosím
bonus: co když
co když ty ulice a parky a pole a továrny
a dálnice a vesmírný rakety
a mateřský školky a ještě větší baráky
a ještě větší popelnice
a rychlejší letadla a placatější televize
který kolem nás postavili
nedokážou vyjádřit
co se ve skutečnosi děje
ve mně
v tobě
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Oslice, Bíša, Matty09, Jiná
Komentáře (0)