Sny se plní
Mně začínaj se plnit sny,
co přinesou teď další dny?
Jestli tohle bude láska,
když našla si mě tahle kráska..
Už teď říkám Mám ji rád.
Doufám, že to nechce vzdát.
Mladá, krásná, nerozhodná,
bude na mě Míša hodná?
Zamotá mi hlavu moji?
Láska se pak dlouho hojí..
Neříkej mi Lásku nedám,
vždyť už ji tak dlouho hledám!
Polib lásko moje rty,
splň mi lásko moje sny..
Tyto verše srdcem skládám,
naděj v Tebe velkou dávám.
Spinkej sladce se mnou v duši,
moje srdce pořád buší.
Máš mě ráda? Řekni hned..
Nemůžu to vydržet!
Hořím touhou,
zatím pouhou...
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)