Nevím...
Anotace: To jsem vymyslela při hodině matematiky... :-)
Život byl jako pohádka,
než sebral mi Tě čas,
nevím, jaká slova byla poslední...
- byla to hádka?
Nevím, kdy uvidím Tě zas.
Milovals mě?
Měls mě aspoň trochu rád?
Já vím, že milovala jsem Tě
a v mém srdci zůstaneš napřád...
Napořád zůstaneš v mém srdci,
milovala jsem Tě a budu Tě milovat,
i když tady už vlastně nejsi,
vím, že ne... a nemá cenu o to usilovat.
Protože vím, že řeci...
napořád zůstaneš v mém srdci...!
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Skalsky Pavel, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)