Láska na knoflíky
Anotace: trochu jsem fantazíroval
Láska na knoflíky
Jeden pan inženýr
měl velkou hlavu
a hodně dlouho
bez nápadů
Jenom v ní nosil
své plány strojící
zatím však sestrojil
tak belu čumící
Až jednou přišlo mu
sestrojit
takovej divnej
no prostě přístroj
pro veřejnej lid
Taková malá bedýnka
bez jedinýho okýnka
jenom tam samý tlačítko
tak si je zmáčkni – ty třasořitko
Ten pravej čudlík
z přístroje na lásku
je milování hej
a levej zas na líbání – prej
Musíš to pochopit
nesmíš to vzdát
v návodu budeš mít
každičkej tah
Červenej do noci
růžovej k večeru
je plnej emocí
tak si je seberu
Zelenej na ráno
a modrej NO PLEASE
ten prosím nikdy nemačkej
Přišla jsi k přístroji
přečetla obsluhu
zmáčkla jsi na modrej
už tady nebudu
to podle návodu
rozchod má být
zvědavost platí se
tak si jdi žít
Komentáře (2)
Komentujících (2)