Je toho nějak moc...
Tam kde jsme se milovali,
za chladného rána,
o svou lásku bojovali,
ale byla zrádná.
Vyrval jsi mi srdce z těla,
nevrátil ho zpět,
a když rána krvácela,
zhroutil se mi svět.
A žít dál už není snadné,
ale to ty víš,
každá láska jednou zvadne,
a růže tím spíš...
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Lamorte, Aurelius
Komentáře (2)
Komentujících (1)