Kristy
Když se stmívá
podzimní slunce zachází za hory
chtěl bych cítit její vůni
znova vkročit do zahrádky
s kterou kouzlí
v dobách středověku
tančit s tebou
opilí medovinou
do světa křičet tvé jméno
co znají jen v jedné říše
jménem Danar
chtěl bych si s tebou hrát
usmívat se na tebe
poznávat tvé srdce
co je pro mě jen labyrint
snad v něm naleznu to,co hledám..
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, Laivindia, hostmen, Bíša, labuť, Dota Slunská, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Gabrielle, Verena, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)