Hřejivý polibek lásky
Oči, v nichž se skrývá
sluneční svit
Úsměv, jenž dodává
chuť žít
Srdce, které se jako
list osiky chvěje
V srdci lásku,
jenž tiše hřeje
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: hostmen, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)