Nerozumění
Anotace: Taková malá rýmovaná úvaha o tom jak je těžké se někdy v lidech vyznat
Jak stín ve světle, jak slunce ve tmě. Tos ty. Tos ty.
Jak vyznat se v tobě, jak porozumět ti? To s ty. Tos ty.
Jak odpovědět mám, když na nic neptáš se. Tos ty. Tos ty.
Jak zabrániti té srážce, jak porozumět překážce.Tos ty? Tos ty?
Jsem to já?
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Alien.v.v.s., Jasmína Večerní
Komentáře (0)