Hlavně nenápadně
Pár mokrých polibků,
ukrytých v koutě,
nesmělý dotek na prsou.
Deset ukradených minut,
když máš být na záchodě.
,,Jdu napřed, přijď za chvíli!
Hlavně nenápadně, nebo tě zabije,
znáš tátu, je hrozně přísný.
A my jsme na nedělním obědě."
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)