Forever Love
Anotace: Náměty na básničku: Song Forever Love od X Japan a povídka Nevyřčená přání
Sbírka:
První básně
Věčný sen a věčnou lásku,
dává člověk člověku,
který nosíl masku.
Aby nikdo neviděl,
třes v jeho ruce,
aby nikdo neslyšel
tlukot jeho srdce.
Aby nikdo neznal,
nevyřčená přání.
Aby nikdo nelitoval,
slz jež lásce brání.
Za hlavu to hodit nejde,
třeba mě ta láska přejde.
Třeba oceníš to málo jen:
Věčnou lásku a věčný sen.
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík, zíťa 2, Gabrielle, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)