Rammstein
Anotace: Světu 3...
Sbírka:
Světu 3
Noc je stará černá dáma
tajemna a jde z ní strach.
Kdo Tě chrání když jsi sama?
Když se ztrácíš v temnotách?
Temné moře po sto ruků
brázdí mojí lodi stín
Kdo Ti pevně drží ruku,
když Tě to táhne do hlubin?
Komentáře (1)
Komentujících (1)