Životu
Anotace: ... s láskou ...
Byl to sen? Má naivní představa.
Stanice Východ - Opava.
Byl to sen? Má krásná paní.
Stanice odpuštění - slitování.
Byl to sen? Má vysněná realita.
Stanice celních poplatků - mýta.
Byl to sen? Má cesta končí.
Stanice nerada se loučím.
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: olusza, Bíša, WAYWARD, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)