LHÁŘI !
Anotace: Někdy mám pocit, že je život prolezlý lhaním, podrazáctvím a křivárnami. Nejvíce mě mrzí, když mě zklame někdo blízký....
Lhář...jako bublina, když praskne
své lži jemně roztrousí jak kapky vody.
Kapky vody v oblaka změní se.
Lež jen v mraky nepohody,
jejichž stín nechrání a bolí.
Tenhle stín bych vymněnila za cokoli
co lháři vezme lhání ze rtů
a zůstane důvěra
bez obav z ponížení pro uvěření.
Lhář, ať táhne k čertu
a jazyk jeho se v kámen změní.
V kámen nicotný, který nikdo nechce
pro jeho nečestné jednání,
kterému kdosi důvěřoval
a teď ho od sebe odhání
pro velký strach z dalšího zklamání.
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Danger, Severka, Dreamer
Komentáře (2)
Komentujících (2)