Hrát
Hrát
Na kytaru chtěl bych hrát,
a životu se hlasitě smát.
Brnkat si po strunách,
a vyhýbat se nástrahám.
Na kytaru chtěl bych hrát,
se životem se prát.
Na lesy se dívat,
u potoků si zpívat.
Kolem řeky jít,
a pocit života mít.
Na loďce po moři plout,
zbavit se těch šílených pout.
Na kytaru chtěl bych hrát,
a tajemství života znát.
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Neldor, Severka, Matty09, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)