tys mi sebral mé...
Anotace: oko za oko, zub za zub..
teď já beru co mi patří,
zadrž dech, počítej do tří.
JEDNA..
strach, panika, snaha přemluvit,
snad by ses chtěl i omluvit
DVA..
nenávist ti plane z očí,
už se koupeš ve své moči.
TŘI..
Poslední záblesk v oku, srdce ti rvu z těla..
Tys mi sebral mé, tak proč bych neměla?!
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
Komentáře (0)