Nevinost
Anotace: ve jménu poslání, dva byli vyhnáni, Adam a Eva, Ty a Já..
nevinnost umírá
když mi ruce svírá
něžné odmítání
chceš i nechceš ani
tělem ani duší přijmout
vinobraní
skon podobá se hrám
žádná časomíra nám
v tom nezabrání
pro blaho své touhy
dovol mi stisknout spoušť
na okamžik pouhý
a řekni prosím pojď !
rozevři vlhké rty
sáláním mých dlaní
ag-jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Komentáře (0)