Pohádka
Anotace: Nejlepší věc v životě, co se může stát, je proměnit pohádku ve skutečnost.
Pohádka
Četl jsem pohádku – pohádečku
o sladkém životě z holkou mou
míval jsem dobrou náladečku
když směla bývati mou
Řádek za řádkem jsem miloval
a myslel, že nikdy neskončí
netušil, že ten, kdo ji psal
se tak brzy rozloučí
Četl jsem pohádku – pohádečku
o mém a jejím přání
že byla se mnou na chvilečku
jenom do svítání
Řádek za řádkem psal jsem sám
a nevzpomněl na líbání
když jsem se na ni usmíval
i její kvetlo pousmání
Četl jsem pohádku – pohádečku
že byla se mnou víla
já vzpomínám na vílečku
jak by i dnes tu byla
Komentáře (1)
Komentujících (1)