Srdcový král
Anotace: čas kdy zlomené srdce necítí žádnou bolest a nechce ji víc cítit chce jen zapomenout a být od lásky co nejdále
Sbírka:
Nová dějství
Mlčím, i když srdce křičí
Mlčím, i když nůž z hrudi trčí
Bez slzy, když mě opustíš
Bez slzy, když život zatratíš
Jdi, nech mě být
Jdi a nech mě žít
Má chyba to byla
Má chyba to způsobila
Tak zapomeň a jdi dál
Máš co jsi chtěl
Teď jsi král
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
Komentáře (0)