Zrada
Anotace: Pocity zlomeneho srdce..
Jedniné co zbilo,je prázdno topící se v slzách. Uzkostlivé bušení srdce a nucení se každého následujcího nádechu.Neklást stále dokola stejné otázky,sebrat zbitek malé cti a sil a jít dál tímto falešným světem. Se stálou naivitou, která nás opět položí....T.
18.2.10
Komentáře (0)