U moře
Anotace: Další z mých smutných...
Jsem jako labuť, která neuměla žít bez tebe,
jsem jako pták, který bojí podívat se na nebe.
Bez tebe cítím se jako kámen v širém moři,
i když tu nejsi, má láska k tobě stále hoří.
Vím, že v lásku věřit mám,
řekl mi to i bílý tulipán.
Plody moře dala jsem si k večeři,
chci s tebou ležet na azurovém pobřeží.
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)