ĎÁBELSKÁ ZEĎ
Anotace: ...datum je posunut o necelou hodinu a půl.
***
Světlo se smrsklo na pouhý
bod
září v tvém oku ten žhavý
knot
píšťalka hvízdá
pojď jen pojď
krok
kam vede šlápota přízemní
proč jenom v člověku zahoří
mozek přestane záhy šlapat
vůbec nedá rozumný nápad
jen staví křídlo rogalovo
nanovo chce něčím zatřepat
dírou v ďábelské zdi vyletět
urvat kus těla přivonět květ
pět vět a večer končí
v ráji
blusáci si jen tak hrají
blús
ťukanec do ruky lásky
kus
***
Přečteno 481x
Tipy 57
Poslední tipující: Šerák, Jeněcovevzduchukrásného, Giginka, PIPSQUEAK, dream in emptiness, Kapka, Quigleika, TetaKazi, Bíša, Holis, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)