Vzpomínka
Anotace: Poměrně stará básnička .. ále tak co ..
Vzpomínka na tebe rozplyne se v prach.
To je právě to, z čeho mám strach.
Toužím opět spatřit tvoji tvář,
pohlednout Ti do očí.
Nemohu si pomoci, dělám, co mi srdce poručí.
Chci Tě držet v náručí a už nikdy nepustit,
přece bys mi neodešla, to nemohu dopustit.
Dovol mi opět políbit Tvé rty,
chci cítit vůni, kterou voníš jen Ty.
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)