Sedm smrtelných hříchů
Anotace: Hříšníci mají různé tváře, někdy doufajících zoufalců, kteří čekají, až jim svět nabídne náruč
Chtěli jsme pro sebe svět.
(každý ten svůj)
Zbytečně mstím se ti na sobě.
*
Krmíš mě lží s příchutí něžných slůvek.
Neumíš milovat, pouze milovat se.
(jen někdy se mnou)
Já pyšně zapírám sebe a závidím.
Že netrpíš.
Promlčené noci.
Noci, kdy vzteklou vášní s prošlou záruční lhůtou se zmítáme zas.
Není to láska.
*
Sedm smrtelných hříchů najedou...
Byla by to krásná smrt.
/hodná bohémů/
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., Maura, Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)