Bez naděje
Anotace: tohle je někde daleko v mé duši, snad se nesluší psát, když milujete víte kdy už nic není
až budu ležet pod hvězdami
vzpomenu si na lásku
co vzala mě z nebe
sladné nevinnosti
až budu ležet pod nebem
plným modravého květu
srdce si protnu jehlami bolavými
vzpomínkou na tebe a lásku
až budu ležet
ne s tebou už né tak bezstarostně
s obavami
co další vteřina přinese
nebudeš moje láska bez předsudků
a budu se jen bát
vzpomněla jsem si na lásku
tak nadechnu se bez naděje
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, excited, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)