Stimulace
Chtěl jsem to pusou
ale ty ses chtěla projít v noci
Měli jsme různé
pomalované kartáčky
Vyvolávajíc
hádky
Byla to jen hromada
štěstí
Všechny tvé květiny
umírají
Když se líbám
po nocích
a hraju si s vlasy
a říkám jí ty nejkrásnější slova
Zatímco ty ho kouříš
někomu jinému
aby ses
zalíbila
.
Přečteno 913x
Tipy 41
Poslední tipující: Kaitlynn, Kropydlína Škopounová, callowsick, STIMPRE, Mango-Holka, tato22, Stoneman, teď už nikdo, Koprtinka, carodejka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)