Navždy Tvá
Bez Tebe,
srdcový králi,
daleko mám do nebe,
úsměv někde v dáli...
Na pár dní opouštíš
království své - mé srdce
a já jen se ptám: víš?
Odevzdávám se Ti
celým svým bytím.
Jsem navždy Tvá.
Přečteno 522x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Lioness, Bíša, Kars, Giginka, CULIKATÁ, Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)