MAT
Anotace: TAK TO NĚKDY BÝVÁ.
Střílíš do mé duše,
vysypané durmánem.
Srdcem proletí šíp z kuše,
cítím se tak unaven.
Jsem tak slabí,
už neunesu tíhu tvojí lásky.
A tebe tak baví,
neustále měnit masky.
Hraješ si semnou,
jako kočka s myší.
Máváš semnou,
a to mě ničí,
..........STŘELEC NA KRÁLOVNU,
....................................MAT!!!
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Pevya, labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)