Muzikanti
Anotace: bohémové to nikdy neměli lehké
Jsme stejně naladěni
a hlasivky nám berou
čistý dvojhlas
Šeptám ti, že jsem
tvou odevzdanou ženou
A ty to křičíš nahlas
Žiješ svůj,jiný, život
a občas se v mém
poohřeješ
Proč pocit mám
že se mi jenom
směješ?
Náruč mám otevřenou
Já neumím být ničím jiným
nežli ženou
Ale i tak jsem bytostí
z masa a kostí,
neuzavřenou
Nejsem tvůj stín
Prosím, prosím a prosím:
Odpoutej se ode mne!
Ubližuj
Skoncuj s tím!
Skoncuj s ...
Přečteno 331x
Tipy 40
Poslední tipující: enigman, Paulín, Gabrielle, PIPSQUEAK, Zorenka Ježková, Mbonita, mírně kousavý králík, Holis, jita.1965, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)