Anotace: dvojité
Není mě konkávně - nesedám ke kávě
u PC sedím na báseň hledím
žes ji tak okrouhla
díky ti za úsměv
a pak to utichlo
pomalu ztrácím dech
do verše sedlo
je žhoucí jak peklo.
11.09.2010 20:11:00 | s.e.n
Je-li mi konkávně,
usedám ke kávě,
a pokud konvexně,
bojím, by neex mně
bez nitě v duši ni steh...
Aby mi neutich dech.
Je-li mi spojitě,
můžu se vlnitě
nebo i jinak chovat,
klesat či lámat se,
minimům chlámat se...
Já se však půjdu...
...zderivovat!
10.09.2010 01:25:00 | Špáďa