Něco
Anotace: ..jako láska jen...
Sbírka:
Mé já
Je to něco, něco jako manifest orchidejí
uprostřed zimy třeskuté
kdy dva se objímají
a sněhy za nimi jsou netknuté.
V objetí jsou dlouhé chvíle
nemohou se od sebe hnout
vypadají tak, tak zabloudile
jak krásné je mít koho obejmout.
Přečteno 434x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, dream in emptiness, labuť, Larey, CULIKATÁ, a_tao, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)