mám
Anotace: ... přijít zase dnes ...
.
pořád se večerům smála
a královen byla
plný dům
když
vlála si
nad vůní
poddaným
přislíbená touze
povozit na saních
a teď má vesmír problém
náhodám sehraný
ve stejné ženské
vetkaný slib
když stála tam
bezbranná
ve tmě
pod sálem
a já povídal
hrdostem
rytířů
až k domu
tak nádherně
voněla přitisklá
svým ňadrem
aby se nebála
na chvilinku
zaváhala
pohleďte, rytíři
na pátém zvečera
s pohádkou
zazvoňte
tož od rána leštím
páté zvonky na saních
a hledám k opratím
včera nesedřené
po skončených
žních
Pegasy
do nebes
.
Přečteno 396x
Tipy 17
Poslední tipující: jaroslava anna, jedam, labuť, danav, susana načeva, WAYWARD, Bíša, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)