Jdu sama,všude jen tma,
jdu sama,nikdo nikde
nikdo nepřijde
Na konci té cesty nikdo nečeká
a proto půjdu dál
snad mě má ještě někdo rád
Jednou musim potkat toho pravého
toho,kdo si získá mé srdce
někde musí být přece
Však já ho najdu a nenechám utéct
budu ho milovat
budu ho zbožňovat