Vlaštovky
Anotace: opravdu nevím, co napsat - snad jen, že bych chtěl taky poznat lásku...
dvě vlaštovky v letu
křižovaly modré nebe
každá svojí siluetu
jež splynuly v sebe
lásky cit jim plápolal
já jim tiše záviděl
odletěli spolu v dál
více jsem je neviděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)