Milujem..
Milujem Slnko - na lúče napíšem
potom tie pobozkám
čo sú najbližšie
túžim sa hviezdy pier dotýkať potme
ak bozk noc prepáli
mám pre ňu snov tmel
Slnko v nich svieti keď hviezdy pozháša
v zrkadle snov sa na
Teba ponáša
pery máš zo zlata a onyx čierny
zreníc, sĺz perál šperk
z rias nedozierny..
Milujem Slnko - ja nepoznám inšie
vyznanie lásky pre
svetlo najmilšie
Přečteno 350x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, slnečnica, Holis, Psavec, hašlerka, Mbonita, Jiná, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)