Čím si jsme...?
Anotace: ...kdo tohle ví....?
Čím jsi ty pro mne a čím já pro tebe,
střípkem pro štěstí,či hvězdičkou z nebe?
Sžíravou touhou,která nás svede,
či záblesk majáku,jež ze tmy nás vede?
Kamínkem ve dlani,který tak hřeje,
či dítka štěstěny,jimž osud přeje?
Já jsem tvým zvířetem a ty mou kráskou,
vzájemně jsme si pak životní láskou!
Komentáře (1)
Komentujících (1)